Öland ödegård

SWEDEN HOUSE Specialize Consulting/ coaching Real Estate in South of  Sweden: Design houses, hunting farms, holiday houses, old classic wood houses, forest properties,SWEDEN HOUSE specialize in Consulting Real Estate in south  of - Sweden's second largest area and wild landscape,  places, with miles of forrest and breathtaking nature. 
 

SOLGT /Sommer paradis på solrige Öland tät på sandstrande- gratis bro fra Kalmar

Bedste muligheder anvend den gl gård og tilpas den efter dine behov ell byg nyt på den store grund. ( Tenisbane, fodboldbane og stor grillplads med legeplads kan anvendes som ejer af denne idyl, ligger 30-70 m väk.

1.8 km til strand og ca 4,5 km til super hyggelig lille fiskehavn Kårahamn med fiskerestaurang og badestrand- her kan man have båden liggende.  


Ölands er näst störeste ö. Öland er forbundet m,ed fastlandet Kalmar med Ölandsbroen. Öland er en af de solrigeste pladser og her findes km lange strande og flere end 50 badepladser. Öen er nu en af Sveriges poluläreste turistmål og mange forsöger at skaffe sig en ferie bolig her. Öland er kendt også for sin specielle magiske natur og Öland er nu også klasset som verdensarv Alvaret. Et specielt indslag er spändende kulturlandskab er de hundrede tals gl trä vindmöller.

Et smukt gl stenhus ca 75 m2 (35m2+ 35m2) med idyllisk beliggenhed med 2 stk lader ca 85 m2 + 90 m2) og udhus med lille sauna og grovkökken.(dårlig tegl tag på denne del. Til gården findes også en stenjordkälder i forlängelse af den ene ladebygning. i borgsholm kommune.

Natur grunden på 5300kvm helt ugenert med masser af blomme og frugtträer. Huset har en enkelt standard med udedas(toilet) Kommunalt vand afgift er betalt og ligger ved grunden. Huset består af et spiserum med brändekomfur samt et opholdsrum, trappe til 1 sal med rummelig stort rum med med dobbelseng samt sofagruppe. Gulvet på entreplan er original kalkstens klinker på 1m x1m nogle med forsiler. 1 sal med trägulv og träpanel loft.  Herlig rustig atmosfäre med tykke stenvägge , dybe vinduenischer og synlige bjälker.  huset har enkelt el forsyning via egne solpanel som sidder på den ene lades tag. I laden har der tidligere väret en gårdsbutik med brugskunst og her er trägulv og cement gulv. Her findes masser af plads samt et selvständig soverum  på 1 sal. Gården ligger i gå afstand til et natur reservat. Til gården findes brugs ret til tenisbane samt fodboldsbane samt stor grillplads i skoven. Ligger i området som hedder Djurstadtorp på den fine östre side af Öland kun ca 13 km fra Köpingsvik med populäre strandliv med sandstrande. Kun en lille 1km bort findes Kårehavn med fiskeforretning og restaurang direkte til havet og her findes også strande.

Beliggenheden og den store grund ejer sig også til at bygge nyt hus på den store natur grund.

Driftomkostninger pr år inkl forsikring, vand afgift, ejdskat ca12000 SEK. Der er mulighed for at bygge et nyt 100kvm + loftrum i den sydlige del af den solrige grund samt beholde de eksisterende stenhuse og lader.

Dette fritidshus område er idyllisk og her opleves stilheden midt i naturen.

Kontakt os for fremvisning af dette unique beligg. på Öland med fast bro forbindelse fra Kalmar ( gratis bro) Hurtig overtagelse muligt så sommeren på Öland venter på jer.

Udgangs pris: 1.075.000 Sek /Stor rabat via danske kronekurs / mod den SEK

Book fremvisning 
Nyhed Småland - SOLGT

Gl  stengård på paradis öen Öland til spot pris!

Småland- Idyllisk beligg på Öland med fast gratis bro fra Kalmar til det populäreste Öland

Gl gård / stenhus med lader  enkelt standard helt ugenert beligg med brugsret til tennisbane ,fodboldbane, grillplads og

legeplads  tät på bedste strande på östre side af Öland. 70m2 + 2 stk lader mm. Stor grund på ca en lille tdl 5013 m2 med mulighed for at bygge nye huse også.

Öland klasset som verdens arv med fantastiske natur og strande.

Kontakt for fremvisning

Pris kun 1.075.000 SEK
SWEDENHOUSE RealEstate