Blidsberg Alarp 180 Ulicehamn

Ulricehamn


Canadisk bjälkehus

Pris:

2.850.000 SEK

"Nybygget     2010- 2011"Unique " nybygget 2010-2011 Canadisk hus bygget i håndhugget masive bjälker. Huset ligger naturskönt på en stor grund på 5355 kvm. Huset har en meget höj standard og läkkert interiör med god planlösning samt stor 65 kvm stor sol- og gril terrasse


SWEDEN HOUSE:NYHED, Fantastisk bjälkehus bygget i bedste materialer. Professionell håndvärk med en harmonisk rum planlösning. Naturparadis med skoven rundt hjörnet og ca 800 m til närmeste sö. 3 km til flod hvor man kan padle kano. Huset ligger i skönt område med kun  ca 18 km fra Ulricehamn. Her findes alt shopping, cafeliv,resturanger, underholdning, golf, fiske og bademuligheder i den store sö Åsunden. Her findes også skisportcenter med flere lifter om vinteren. Vil man til storbyen en dag går den nye hovedvej(Riksveg 40) 2 spor til Göteborg (Liseberg - Sv bedste forlystelsespark)og masser at se, tager noget mere end 1 tim. Huset er bygget til både at väre et permanet bolig ell som fritidshus.


Huset er bygger som en moderne villa med alle fasiliteter. 3 glas vinduer, boret vandbrönd, nyt kloak med 3 kammerbrönd. Huset er bygget i massive bjälker i störrelsen 26- 45 cm rundbjälker som själden ses i disse store dimentioner og som koster väsentlig mere at bygge..Taget er et grästag som passer godt ind i miljöet. Der findes en dubbelgarage og en dubbelcarport bygget i samme stil som huset.På garagetaget findes der et solvarmeanläg og i garagen findes husets varmecentral/teknikrum med bla 2000 l akkumulatortank som er tilsluttet den store masseovn-brändovn og sol-varmeanlägget.


Grunden er en naturgrund og behöver ikke meget pasning om önskes, störrelse 5355 kvm, der findes et sommerhus som nabo som kan ses fra huset.


Planlösning: 146 kvm + garagebygning

Store entre hall med opvarmet klinkegulv. Vägge i masiv bjälker ses og giver en specielt god stemning. vandbärende gulvvarme i alle klinkegulve. Hyggeligt og kvalitets kökken også med opvarmet klinkegulv og her ses de fritlagte bjälkevägge.Kökken er udrustet med kombineret köleskab og fryser, opvaskemaskine, komfur og emhätte. I anslutningen til kökken findes også et kold skafferi(til mad opbevaring)Fra kökken nås den store solrige terrasse vendt mod syd- her kan grilles  og soles iforbindelse med hyggelig samvär med vennerne.

Stort og rummeligt opholdsstue med klinker og gulvvarme og med store vinduspartier som giver lys samt kik ud i naturen. Opholdsrummet har de smukke store bjälkevägge og åben til kip med synlige loftbjälker. her findes godt med plads til sofagruppe og spiseafdeling. I opholdstuen findes husets hjerte den store fedtstenskamin som varmer meget. Tilsammen med solvarmeanlägget holder det driftomkostningerne på varme väsentlig nede og samtidig med at de tykke bjälker også isolere huset.

Baderummet med vandsikker plastgulv og igen masive bjäkevägge ses. Baderummet nås fra store soverum er udrustet med dampdusch, toilet og bobble håndvaske og selvfölgelig gulvvarme. Stort soverum med dobbelseng, synlige bjälkevägge,soverum 2 samme design,Baderum 2 masive synlige bjälker, duschkabine, håndvask, toilet og gulvvarme. Vaskerum med vandsikker plast gulv og her findes vaskemaskine, törretumbler, vandvarmer mm.


Ejd er atraktiv for udlejning til turister ugevisEjd er atraktiv for turist udlejning ugevis til en pris 7000 - 11000 DKK pr ugeBeliggenhed , ovenfor Halland i Västra Götaland Län- tät på flere store byer i köreafstand og storslået natur


Tänk på at beliggenheden er vigtig også i fremtiden - denne ejd har dette,


Book din fremvisning idag- mail og ring os


Kontakt os for fremvisning ect. Vi taler også dansk.SWEDEN HOUSE Real Estate Consult