Höganäs-Helsingborg-Helsingör


Spändende ekslusiv belliggenhed i det eftertragtet  strandområde i Höganä med havudsigt og beliggende tät på Helsingborg & båden til Helsingör

Köb denne billige bolig med det lille hus og anvend det som det er ell  byg jeres drömmehus og betalt först når det er klart- läs mere

Bedste investering i bedste strand område. Kurs forskellen giver en rabat på ca 35% til köberen fra Danmark

Mulighed for at bygge drömmehuset findes idag godkendt byggelov på 150 kvm bolig + stor grill & solterrasse med udsigt til havet.

I dag findes et lille charmerende hus på ca 50 kvm med en höj grund på 325 kvm og herfra fin havsudsigt  og med kun ca100 m til stranden og Höganäs havsbad Kvickbadet. Promenadafstand til alle restauranger og faciliteter i  Höganäs centrum.

Planlösning på huset idag;

Sovrum på 1 sal loft (lavt tag) samt gästerum på entreplan. På entreplan findes en mindre selvskapsrum samt en lille rum med spiseplads for 4 personer, lille badrum med dusch og separat toilett i allt ca 45kvm. Parkeringplads og wi-fi. terrassepladser. Mulighed at forvirkelige bygge dröm om et nyt hus på grunden ifölge byggeplan at  bygge hus i 2  plan med 150 kvm boligareal.  Prisen er attraktiv med tanke på at den store kurs forskel på danske & den svenske Krone  og man kan derfor bygge billigt i Sverige og med at ejdskatten er afskaffet og aflöst af en 0,75% af skattevurderingen som en kommunal afgift bo man billigt.  Book fremvisning ell kör forbi og se på beliggenheden. Nabohuset er nyopfört og er et godt eksempel på maximalt udnyttelse af den spändnde beliggenhed så kan man forstille sig et lignende husprojekt opfört på grunden med masser af udsigt og udeplads på solterrassen.

Atraktivt beligende med 150m2 mulighed for nyopförelse 100m fra stranden og med havsudsigt. Se på nedenstående tegninger af husprojektet.


Super mulighed for finansiering under byggeriet: " hus leverandörer giver mulighed for at bygge klart og betaler når nöglen udleveres.

Besög en af disse hus leverandörer på deres hjemmesider og se på eksempler på hus design-färdige husprojekter.

www.vargardahus.se/vara-hus/

ell

www.alvsbyhus.se/sv/vara-hus/

Se alle hus leverandörer i Sverige

www.hus.sePris  2.890.000 SEK   PS Ingen " Ejendomsskat i Sverige"

Her er tegninger på det nye bygge projekt på total boligareal 150m2 plus store udeterrasse samt master soverum på 1 sal

boligen  ligger tät å lystbådehavnen med masser af aktiviteter

På billedet ovenover ses nabohuset nybygget typ funkis villa med suverän udnyttelse af grunden med flere solterrasser med udsigt samt pool.


.

ganäs lystbådehavn , ha båden liggende her.