Furulund - skåne Malmö

Firmadomisil ell privat ekslusiv bolig imellem Malmö & Lund 552 kvm +103 kvm 2013( Bill Gate villa)

Fantastisk beliggenhed har denne charmerende  Key West style villa.

26 min fra Mälmö og 10 min fra Lund- Stor grund på 3 tdl. Denne villa har det hele og med bedste materiale valg fremstår den som luksus bolig m bedste muligheder for familien ell firma som önsker det bekvemme liv m plads for stor selskabskreds ell kundemodtagelse.

Boligen kan blive en super hestgård har en stor grund som man kan anvende til flere foremål men hvorfor ikke bygge stald og paddock med egen engen indtil. Her findes mange muligheder fx bygge et indendörs golftränings center med digitale golfsimulatorer på den store grund.

8 min väk anlägges ny hurtig togbane med direkt tog til Malmö centrum og tog til Kbh lufthavn. En ejendom som själden kommer til salg.


 

Feinschmecker boligen tät på Mälmö & Öresundsbroen boligen  som altid byder ejeren velkommen hjem.


Denne villa har flere relax terasser med stort fantastisk poolafdeling på ca 140 m2  med jacuzzi(8 personers) og selskabsrum. På övereste etage i poolrummet som har ca 7,3 m taghöjde her kan man nyde udsigten igennem den store glas vinduspartier over de grönne enge. Huset er i 2 hele plan med flere baderum og 5 soverum. Bygget klart 2013. Der findes 4-5 sovevärelse, et master sovevärelse med direkte adgang til stort badevärelse med dampdusch og jacuzzi udfört i bedste materialer. flere store selskabsrum det ene med bar, vincooler mm. Nuvärende ejer har på 1 sal åbnet op mod de 2 soverum og anvender det som madsal og bar lounge. Huset har sin egen ekslusive biograf med 8 stk store läderstole et sted som skal opleves. Huset har et advanceret elektronisk lys og lydsystem, Tv, internet og alarmsystem som i alle rum er kobblet til systemmet og kan styres via mobiltelefonen. Huset har en läkre integreret garage med 4 stk elektriske porte( plads for 4 biler) med bla gulvvarme  samt kold garage for havetraktoren.Stort läkkert kökken med granitgulv og alt udrustning i maskiner,  plus koldskafferi. Skön lounge terrasse overdäkket med sofagruppe ugenert  view mod grunden. På 1 sal findes også 2 stk balkoner med udsigt. De store vindues partier på stueplan og på 1 sal giver huset et spändende lys og fantastisk udsigt over gräsengen og området på alle tider af dögnet. Huset er arkitekt tegnet med udgangs punkt i Key West style med lyse farverl samt flere udepladser og et smukt falset ståltag med mange tagkviste som slipper ind lys.  Ligger centralt i Skåne ca 23 min fra Mälmö og 10 min fra Lund og tät på öresundsbroen , Kbh lufthavn og Köbenhavn. Fremvisning med ejer kan ske ved booking af fremvisning via os SWEDEN HOUSE samt vores Svenske mägler


Udgangspris: 13.700.000SEK  kun seriöse henvendelser besvares. ( ejdskat pa. kun 8.049 SEK)

Liebhaver bolig 655 m2 tät Mälmö, Lund, Köbenhavn  Kbh´s lufthavn m 1,7 ha

Udgangspris:14.900.000 SEK

sänket til 13.700.000


evt udstyknings mulighed for yderligere

selvständig grund / grunde 20 min fra Mälmö ell bygge stald & paddock.

Arealet kan også anvendes til en unique designet park med egne önsker.SWEDENHOUSE RealEstate