Skåne helsingborg Domsten


Nyrenoveret/ombygget 2008-2010 "Heste"gård, ved havet i eksklusivt område Domsten ca 10 min fra færgen (Helsingborg-Helsingør) & Helsingborg centrum.

Med unique beligg i det idylliske Kullabygden og nær Helsingborg & Helsingør , København ,DK, ligger denne tilltalande "heste" gård. Promenadafstand til badestrand og Domstens småbådshavn. Total nyrenoveret 2009/2010 gården har fået vel gennomtænkte og funktionelle planløsninger. Udmærket exponering for evt. forretningsvirksomhed eller generationsboende. I dag findes hovedhuset, samt 3 etage lejlighed + mindre lejlighed med mulighed for at udvige den med optil 200 m2.


Den gula slätpudset fasaden har smuk hvid dekor og stråtag med genuin Dansk/Skånefølelse, også indvendigt findes detaljer, som minder om husets ålder, bl a træbjælker, trætag og en fin trætrappe. I øvrigt er standarden moderne med bl a nye køkkenmaskiner, nye badrum og vaskestue. Dette unique beliggenhed i en af Kullabygdens fineste område giver let tilgang til både naturens skønhed med skov, hav och lange promenader og byens puls med butikker, kulturliv og fine restauranger. På gå afstand findes både badestrand og småbådshavn med smukke gangstier langs kysten. Et ypperligt tillfælde for livsnyderen! Ejd er nyrenoveret. En normal byggegrund 1200m2 uden hus koster fra ca 3 mill SEK her. Her er tale om en af ganske få gårde i området som også er nabo med slottet.Ejendommen har fået anlagt ny privat vej ned til ejendommen som har en spændende beliggenhed. Køber har mulighed for at leje yderligere areal til hestehold omkring ejendommen.Der er også mulighed som ejer af ejd. i Domsten at få en første ret til bådplads i Domstenshavn.

Hovedhuset er 125 m², gæste lejlighed 60 m² + i tre plan med udsigt over Øresund. Stald med 6 bokse och rykt- och spiellbox. Mindre ridhus, & Høloft. Overnatningslejlighed med dusch og pentry + evt 200m2 yderligere beboelse. eftertragtet beligg. med spændende udsigt samt havet.


Investering/opsparing i fastejendom i Sverige

Renoveret 2010 Kan også købes af fx dansk selskab ect.

Skåne - HelsingborgPris:

6.775.000 SEK (SOLGT)


SWEDENHOUSE RealEstate