Skånes Fagerhult 100 ha

Lystgård med ca 10 ha er solgt men et skov areal å ca 88 ha er til salg.

Gården er beliggende imellem Skånes Fagerhult & Hishult her ligger Smedhult kun 69 km fra Helsingborg & Danmark. En charmetold af en ejendom som er sat i fin stand et nutidigt hus i de oprindelige rammer. Gården består af hovedhuset "Skånelængen", et annex, gästhus,staldbygning, garage,festlade,jordkälder/ vinkælder.  Her er en ualmindelig dejlig atmosfære en stemningsfuld skön fredfyldt beliggenhed for enden af lukket privat vej tæt på egen sø og midt i egen skov med mulighed for at ride, gå, löbe, cyckle i egen skov. Her kan man koble af omgivet af naturen og de vilde dyr med bedste jagt- og fiske muligheder.


Hovedhuset Solgt Mangårdsbygningen er bygget i klassisk stil i trä med nyere ståltag i 1 1/2 plan på total ca 175 kvm

Planlösning: Fra hovedentren kommer man til en hall med gästtoilet,garderope rum stor trappe til 1 sal. Groventren kommer man ind til charmerende kökken med stor madplads og et mindre skafferi.I kökken findes godt med bordplads samt mange kökkenskabe, gas komfur , design emhätte,opvaskemaskine, amerikansk köle- og fryseskab med isterningsmaskine, i køkken findes mikroovn og tv. Fra køkken  kommer man til madsalen hvorfra man fra vinduer har grön udsigt til skoven, fra køkken kommer man også til den store opholdstue

med hyggelig brändekamin. Fra opholdstuen kommer man ind til et mindre bibliotek(kontor), vidre ind i tv-stuen med charmerende gl smedjernskamin samt indgang til kontor.

1 sal: trappe hall, soverum med 2 enkelsenge, vaskerum  med dusch/Wc -vaskemaskine og töretumbler, mastersoverum med lille walkin closet, spändende baderum med duschkabine med mulighed for dampbad, her findes også bobbelbad,wc, 2 håndvaske samt mindre sauna.

Gården opvarmes med luftvarme pumpe samt direkte el. Gården har gennemgået renoveringer og ombygninger af nuværende ejer, Her findes masive flotte träbjälker i mange rum og trägulvene  er renoveret ell udskiftet, samt vinduer og tag. Gården har renoveret el installation m Hfi - el sikringskab. Gården har eget vandværk(gratis vand) samt kloak/ 3 kammer brönd. Ejeren har tidligere bygget køkken , baderum mm.

Solgt

Annex längen er også bygget i trä i et plan med ståltag. Her findes køkken, baderum, 2 soverum samt opholdsstue total 65 kvm den resterende del af denne bygning er 60 kvm og anvendes som forråd og brändehus.

Gästhus: mindre simpel bygning i trä , her findes ingen el ell vand. ligger paraellelt bagved  festladen

Stald/garage: Solgt

Stalden med cementgulv er ca 125kvm er opført i hvidpuset sten med eternit tag.I den ene ende mod hovedhuset findes en enkel bilsgarage.

Solgt

Jagt- & festladen er bygget i hvidpuset sten med ståltag med boligareal på ca 90 kvm gulvet er stenfliser og her findes en stor brändeovn samt strøm, her kan man mødes inden jagten og jagtfesten kan let holdes her. Køkken plade med mindre køleskab & bar

Jordkælderen ligger ved den sydlige gavl af stalden og er inrettet som vinkælder, (perfekt temp og fugtighed for vinlagring) SOLGT


Skovearealet mm: er Til salg areal ca 88 ha med jagt indgår på ca 500 ha i laug pris kun 7,3 mill SEK

Ejendoms skove består af skiftende træslag med relativt stor andel fyrskov og området karakteriseres af lövskove med ædelskov som eg,bøg,ask, birketræer med anlagte fyr & granskov. Inden om området findes flere åer og bække af forskellige størrelser. Arealet er med enge samt de forskellige skovområder giver optimale betingelser for de fleste jagtbare arter, hjortvilt, vildsvin,elg, hare mm. Skoven har en gennemsnitlig bonite  tilvækstt på 5,4 m3 sk/ha/år.Skoven træslagfordeling er således 51% fyr, 22% gran, 12% alm løvtræer,2% bøg og 12% øverig ædelskov(eg) total ifølge skovsplanen ca 10.000-11.000 m3 sk  inkl tilvækst idag.(skovplan er fra 2013 Skovstyrelsen)


Super jagt område med etableret gode grusveje ind i området, således at man enkelt kan komme på jagt- her findes flere vilt fodrepladser samt små enge til råviltet og elg passerer forbi og her kan viltet boltrer sig.

Jagten er fri for køber, det gælder småviltsjagten samt elg jagten. Gården er med i elglaug så der findes total 500 ha med og gården har 2 jäger med.En ekslusiv beligg. for köberg lægger vægt på en særlig god beliggenhed samt en stor værdi i skoven samt det store areal samt nærhed til øresundsregionen & DK Pris ide 7,350.000 SEK ca 30-40 % i rabat på kronekursen

Køberen har mulighed for hurtig overtagelse. Velkommen til at booke fremvisning

  Super Skånegård 1 time fra DK


Gården ligger helt ugenert   

omgivet af egen skovområde m

egen "sö" Her findes de bedste  * muligheder for rekreation m       * jagt  og fiske.Gården indgår i     *et större jagtområde på 500 ha.

Her findes ca 11000 m3 skov.Skov vurdering ca 6.7 mill

Det er en oplagt investering i       jord arealet og skoven hvor man samtidig erhverver en renoveret spändende ejendom.


Hovedhuset er solgt men skoven er til salg ca 88 ha med 11000 m3 skov med skovplan god investering 7,3 mill

SEK elgjagt i laug