Smål Naturparadis 188

Naturparadiset i Småland kun ca 150 km fra Helsingborg og kun ca 45 km fra Växjö 

2 gårde og solpark på 100 ha etableres snart. 


Gårdenne ligger omgivet af egen skov og den ene med flere söer med en malerisk udsigt fra boligen som er nybygget i 2007. Her findes en fantastisk dyreliv som veksler med årstiden, her kommer elge, kronvilt,vildsvin, räv, råvilt forbi og masser af andefugle og gäs yngler her. Et paradis for naturelskeren og jägeren. Gården ligger helt ugenert uden naboer for enden af lukket grusvej.

Gårdenne har total ca 305 ha  som består af skov og skovsimpediment med flere söer( sö areal 20 ha)

samt myrmark. Ejeren har etableret skovveje igennem området og har findes ca 12 jagttårne på arealet.Her findes jagtmuligheder samt opdrät af andefugle ell dårvilt.Nogle söer findes også på området.

Huset er färdigbygget  2007 grundareal er 100 kvm m biaral på 50 kvm + aneks gästehus med ström. Hovedhuset ligger höjt ved söbredden til den lille sö. Huset har en herlig stor sol & grill  og  terrasse ( ca 50 kvm) med udsigt over "ferskvands vadehavet" på en lille del af terrassen findes en overdäkket del til grillen. Ved ankomst til huset findes i forlängelse af huset en carport med 2 pladser samt indgang til varmeteknik rummet som har en stor brändefyr med elpatron og en stor akumulator tank til det varme vand, som forsyner huset med centralvarme i alle klinke gulv samt varmt vand i kökken og baderum. Huset har således et godt indeklima. ved siden af ligger ca 10 m bort et gäste aneks med lille te kökken samt stue og soverum og el. Hovedhuset planlösning:

indgang til stor hall  med brygers samt masser af skabsplads, gang före ind i huset hjerte til venstre master soverum med skabe. th indgang til baderum med dusch hjörne og toilet, herefter et godt praktisk lille kökken  som har det meste ovn , komfur, köl & frysskab samt vaskemaskine, emhätte og noget bordplads samt kökkenskabe samt vindue med kik over landskabet. Indgang til en god stor stue med store vinduespartier med söerne og terassen, spiseplads, kontorhjörne,udgang til terassen og trappe til 1 sal. På överste etage findes  opholdsstuen med sofagruppen med en fantastisk udsigt også her med store vinduespartier og udgang til en mindre balkon i huset bredde, i stuen findes også en hjörne med spisebord, samt gang til 2 gode sovevärelser og toilet.

Hele området på de 305 ha har fået anlagt mange skovveje som snor sig i området og giver muligheder for at gå på natur- , fiske ell jagtekspeditioner. Alle etableret skovveje er blev dränet enten ved större diger, ell meget store dränerings rör- alt er planlagt. Flere söer på området giver et fantastisk fugleliv i og omkring søerne.

Der findes yderligere ved huset et forråds bygning som bilcarport 2- 3 stk ell opbevaring af fx brände.

Til gården hörer en stor nybygget maskinhal/lade 2008-2009 , her findes plads til at udöve sin hobby eller hänge viltet efter jagtlykken.   Skovvolumen ca 12000 m3 + 4000 m3 hugges og giver et specielt afkast opå ca 4 mill kr der er naturlig en  årlig tilväkst på ca 800 kbm. Jagten er fri for köber og gården er med i elglaug på 2000 ha. Gårdens areal giver ret til at have til 4 -6 jägere med i elglauget. Småvilts jagten  på råvilt, vildsvin , kronvilt er frit for köber.Udgangs prisen på gården inkl pasiv inkomst på 750.000 kr i 35 år er ca 38 mill SEK Gården sälges til höjstbydende med min. prisen.Driftkost, forsikring,ejdafgift, renovation, el abm er ikke oplyst.Gårdene ligger godt og har et godt potientiale som lystgård og investering i skov og naturområde.

Velkommen til at booke fremvisning med den svenske mägler