Småland jagtområde Åsnen 16ha

SWEDENHOUSE RealEstate

Småland - Kronoberg Åsnen


Nyhed 2021

Ikke til salg längere

 16 ha stor naturområde


elg Åsnen
Havsörn Åsnen 2
IMG_20180829_082537
IMG_20180828_093958
vildsvin Åsnen

Ikke til salg längere 2021

Sveriges nye National park i Åsnen m 700 km strandlinie.Byggegrund med egen både og badebro i fantastisk natur miljö og Jagtområde i Småland direkte til söen Åsnen 16 ha kun ca 166 km fra Helsingborg / DK


16 ha stort skovområde m 2/3 del som fredsskov via skovsstyrelsen som skal skabe större art mangfoldighed. Her findes de bedste muligheder for fiske & bade og naturoplevelser. Tänk at kunne gå igennem birkelunden for at tage et morgenbad ell grille en frisk fanget aborre ved egen söbred. En ejd som själden kommer tilsalg. Bestil fremvisning med ejeren via os


 Rekreations område for natur oplevelser  her kan ses havsörn, fiskeörn, traner, spätter, andefugle, gäs. Her kommer råvilt, elg, räv, grävling,hare på besög.Find fiskestangen frem og sejl på fiskeoplevelser.


Der findes ingen bygninger på ejd. men der er tidligere givet bygge tilladelse til at bygge 150kvm bolig i 1/2 plan incl garage bygning.


En del af området 7,7 ha ligger under naturpleje område, hvilket giver dyrlivet bedste muligheder for at trives og öge mangfoldigheden Som ejer af de 16 ha har man også en  ejerandel i andre  område på bla ca1,7% kaldet gemensamhetsanläggningar & samfälligheter stammer fra gammel tid, fremgår hos lantmäteriet Köber må selv kontakt jagtlaug med regler mm.Beligg. ved Åsnen ca 30 km fra Älmhult, ca 30 km fra Växjö

Byggegrund & jagt og naturområde i ekslusiv område tät på söen. Byg dit drömmehus med egen badebro på de 16 ha , tidligere byggelov er givet ca 150m fra sökanten med dispensation fra strandskyttlinie.


En af Syd Sveriges störreste sögrund beliggenende direkte til söen Åsnen er nu til salg, har du ledt efter dit eget naturservat så bör du overveje at köbe og realisere din dröm nu. Dette spändende naturområde giver gode muligheder for rekreation som naturoplevelser  med fiske og hobbyjagt. Åsnen hörer til en af de store sö områder med en störrelse på 63 kvm( km) . Lösöre med fölger köbet, 3 nybygget jagtskydehytter 2 meter over jorden med plads til 2 jägere hver med gas flasker til varme og campingtoilet, plus foder treben til alle 3 div jagtstiger  i områdetog mere bla campingvogn plus nyt fortelt.

Her kan man have egen badebro og have båden liggende ved bådebroen.


Området består af 80% blandet naturskov, hvor der er en naturvårdsaftale på en del af arealet og her skal skoven opfattes som rekreativt område mere end drift. Regler findes i pågäldende Naturvårdsaftale fra skovstyrelsen.


HobbyJagten er fri for köber og her findes småvilts jagt  og evt mulighed for at komme med elg jagtlaug. Köber må selv kontakt jagtlaug med regler mm.


Ejd. er idag ubebygget men der er tidligere sögt byggelov på at opföre en bolig og der blev givet et positiv forhånds godkendelse på projektet og bygglov ifölge tidligere ejer på150 kvm i 1 1/2 plan + garage med en god placering på grunden tät på söen ca 200m. Byggeansögningen gälder kun for 2 år afgangen og behöver at söges igen for köbers regning. Drift omkostninger er idag kun "ejd skatten som normalt er 0,75% af skattevurderingen men kun om det findes bebygelse ell hus på grunden

En fantastisk grund med sökant og egen badebro i den fantastiske Söen Åsnen hvor en del af den store sö nu er klasset som nationalpark.


Denne ejd har alle mulighder for at blive en super investering om der bygges et passende projekt, således at ejd har direkte sökant og  bådebro.Adressen Kalvshaga i Småland


Oplysninger i annonce teksten stammer fra sälger og internettet og Sweden House advertiseportal kan ikke göres ansvarlig for fejl i dette.