Småland Ljungby

Eksklusiv fritids  og jagtejendom med store jagt(ca 90 ha) og fiske muligheder 115 km f Helsingborg/Helsingör


Flere tusinder ha fiskeret i 2 store söer bla Bolmen her får du både fiske- og jagt interessen opfyldt


Jagt og fiske paradis tät på Danmark med 2 boliger. plads til 10-16 personer köb 2 fam. ejd


Paradis!! 41.000 m2 stor med egen egen sø/ dam. Gården er en meget attraktiv og sjælden fin ejendom fordi den består af 2 selvstændig boliger /huse med fælles gårdsplads og udsigt til søen fra begge huse.Husene er beliggende med to store enge samt skov. Gården ligger tät på Danmark ca 115 km. fra Helsingborg/Helsingör

Gården ligger ca. 11 km fra Ljungby som er en stor handelsby med store indkøbscentre og butikker.

I Lungby er der en slalombakke samt skjørtehal (gratis) og derudover en stor svømmehal.

I nærheden ligger en stor elgpark samt et stort fiskerøgeri.

Exen, som ligger 2 km. fra gården har desuden en stor lækker sandstrand.


JAGT OG FISKERI:

Arealet omkring garden er en god jagt for råddyr og vildsvin og ret til en elgkalv. På den store eng er der automatisk fordertårn samt skydetårn (mulighed for at opstille flere skydetårne)

Mulighed for evt at leje 86 ha super godt jagtområde på 86 ha og her findes 6 skydetårne.

Til gården tilhører fiskerettigheder til Exen (5000 Ha)3% og I Bolmen (2000 Ha) 3%.

Søerne er kendt for godt fiske.


HUSENE:

Falu röde charmerende trähuse med hvide knuter med terasse og udsigt til egen sö omgivet af naturen.

Begge huse er siden 2006 løbende istandsat og moderniseret. Ejendommen har egen brønd (16 m.dyb) med fuldstændig rent og velsmagende vand.

Husene har fået nyt afledningssystem med 4 m3 trekammer tank, punpebrønd og 60 m2 nedsivningsanlæg og er godkendt til de 2 beboelsesejendomme.

Alle elinstallationer er udskiftet i begge huse.


HUS 1:


Huset er ca. 150m2 og i 2 etager. I stueplan er der etableret ny entre med fliser, nyt flisebelagt bryggers med vaskemaskine, tørretumbler samt skab  med vandvarmer.


Nyt flisebelagt badeværelse med varme i gulv.I forbindelse med renoveringen er der er køkken-alrum udvidet med flisebelagt skabsgan   med vinreoler og amerikanerkøleskab/fryser. Køkkenet består af et stort spisebord med stole, masser af skabe, komfur samt en stor hvid svensk keramikovn.  Fra køkkenet er der udgang til stor overdækket åben vestvendt veranda med udsigt til sø og gårdsplads.


Fra køkkenet er der adgang til ”damestuen” hvorfra der er trappe til førstesalen og adgang til stue.Stuen er øst/syd og nordvendt og indeholder en siddeafdeling og en fjernsynsafd. med gammel himmelseng, med specialfremstillet springmadras.I stuen står endvidere stor gul svensk keramikovn. Fra stuen er der dobbeltdøre til udgang mod syd og gårdsplads.På 1. Sal er der centralt skabs og biblioteksafdeling hvorfra der er adgang til dobbeltværelse mod vest, dobbeltværelse med ekstraseng mod øst og børneværelse mod nord med køjeseng. Der er nye gulvtæpper i alle rum på 1. Sal bortset fra børne värelset  der ikke er istandsat. Skorstene var begge keramikovene i køkken og stuen samles på 1.salen og varmer denne op.


HUS 2:


Huset er ca. 100m2. Mod sø i toetager og mod gårdsplads i en.  Huset indeholder en fordelingsentre, hvor der er adgang til badeværelse et soveværelse med ny dobbeltseng samt et værelse med 2 nye enkelt senge samt køjeseng.Fra gang er der adgang til stort køkken og stue . Stuen er opdelt i en sofa afdeling med TV og en spiseafdeling med plads til 14 spisende personer. Midt i rummet står en stor hvis skorsten med brændeovn.I spiseafdelingen er der udgang til   stor veranda på med udsigt over søen og gårdsplads.Under huset forefindes et rum med vandværk, og vandvarmer. Derudover er rummet blevet anvendt ifm.   Jagt og slagtning af råvildt.


LADEN:


Laden består af et stort værksted med alle relevante maskiner og værktøj. Derudover er der ved siden af værkstedet etableret ”slyngelstue” med dobbeltdøre,  der åbnes ud til gårdspladsen. Slyngelstuen har en rustik bar og stort musikanlæg, der kan vendes ud mod gårdspladsen. Mellem slyngelstuen og værkstedet    er der et rum med stiger m.m. samt adgang til loftet. I den sidste del af laden er der indkørsel til bil eller maskine samt rum til opbevaring af brænde og træ.


Laden er solid og tæt men er af ældre status og behøver en kärlig hånd.


Al inventar medfølger udtagen få personlige ejendele også senge tøj og linned samt håndklæder til 16 personer.


Dette paradis köb egner sig perfekt til den store familien med teenage börn, 2 generationer, ell ödegården med plads til socialt samvär med vennerne,                                                                                                       


jagtklubben, fiskeklubben ell som firma sommerhus ell som permanet bolig  / gård i Sverige med kun en god time fra Helsingborg/DK


Stor udlejnings potientiale  med väsentlige inkomster til turister


Småland - LjungbyPris: SOLGT

2.000.000 SEK


SWEDENHOUSE RealEstate